Franssenstraat 66, 5434SJ Vianen (NB)

PilotStarter

Cobra Groeninzicht is dé expert in de groene leefomgeving. We delen onze kennis graag. Maar nog liever werken we samen met onze community-partners. Samen zetten we ons in voor groene initiatieven die bijdragen aan het optimaliseren van onze groene leefomgeving.

Cobra werkt dagelijks aan een groot aantal projecten. Veelal projecten van onze kennis- en zakenpartners die doorslaggevend zijn in ons vakgebied. Dit willen we laten zien! In een duidelijk platform over onze projecten en initiatieven.

>> Dit project is succesvol afgerond <<

Biodiversiteitsonderzoek stedelijke bomen

Een samenwerking tussen Naturalis, gemeente Den Haag en Cobra Groeninzicht.

Pilot starten?

Barst jij ook van innovatieve ideeën!? En zoek je partners om die te realiseren? Of wil je met andere professionals sparren over je idee? Dan ben je op de Pilot Starter van de Cobra Community op het juiste adres. Het doel van de Pilot Starter is het initiëren van innovaties voor een groenere leefomgeving en een gezonder klimaat.

In onze community vind je professionals van onder andere overheden, universiteiten, bedrijven en
non-profitorganisaties. Onze leden houden zich bezig met bomen. Met name in relatie tot klimaat, duurzaamheid en biodiversiteit.

Je vindt hier professionals van allerlei pluimage. Van boomingenieurs tot data-specialisten, van remote-sensing experts tot ecologen, van experts op het gebied van kunstmatige intelligentie tot mycologen. Zo’n groot netwerk aan mogelijke partner(s) voor jouw pilot vind je alleen hier.

Een Pilot starten? Klik dan op onderstaande knop.

Leuk dat je een Pilot wilt starten!

Vul hieronder je gegevens in, en we nemen snel contact met je op.